KERTÉSZELLÁTÓ ÖNTÖZŐRENDSZER SZAKÜZLET

Ezt keresi? öntözőrendszer bolt

Öntözéstechnikai és Kertészeti szaküzlet - Kertészellátó Kft.

Szaküzletünk Budapesten a XVI. kerületben, az M0-ás csömöri lehajtójától 5 percre, nagyon jól megközelíthető helyen található. Autóval érkezők számára a parkolás kényelmesen megoldható. Az Örs Vezér térről érkező 31-es busz megállója az üzletünktől 50 méterre található.

1162 Budapest, Menyhért utca 27. Nyitva tartás: H-P 8-16.-ig +36 20 334 7943 

A XVI. kerület egyetlen öntözéstechnikai szaküzlete vagyunk, ahol minden vezető amerikai márka termékeit tartjuk. Megtalálható nálunk a HUNTER, a RAIN BIRD, a TORO, valamint a K-RAIN, az IRRITROL és az ORBIT professzionális öntözőrendszer márkák fontosabb alkatrészei is! Természetesen minden más kiegészítő is, mint a szükséges KPE csövek, csepegtető csövek, LPE csövek, KPE idomok, LPE idomok, csapok, kábelek, szelepdobozok, szivattyúk és minden más, ami szükséges.

Kerttechnikai termékek közül a gyepszegélyek, tó – és ágyásszegélyek, vakondhálók, geotextíliák és rögzítőik is kaphatók. Fűmagok, gyepműtrágyák és növényműtrágyák széles választékával is rendelkezünk.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Szakemberajánló - Országos partnerhálózat

Mivel a partnerhálózatunkban csak minőségi munkát végző és becsületes, számos esetben már kiválóan teljesítő kertépítők lehetnek, ezért az alábbi szakterületeken jó szívvel tudunk ajánlani kivitelezőket:

  • Kerttervezés
  • Kertépítés
  • Kertfenntartás
  • Öntözőrendszer telepítés és javítás
  • Tóépítés

 button ajanlatkeres

Nem hagyományos öntözéstechnikai és kertészeti kereskedés vagyunk!

Nem csupán a MÁRKA vagy az ÁR az, amiben mások vagyunk, amiben különbözünk a hagyományos kereskedőknél. Nem csak abban tudunk különbözni, hogy egy termékből mekkora kedvezményt adunk!

Habár ebben is elég jók vagyunk, mi egy lépéssel előrébb léptünk az értékesítési ciklusban, így a mi ügyfeleink azok a MEGRENDELŐK, akik kertépítést vagy öntözőrendszert rendelnek. Tehát a végfelhasználók! A velünk kapcsolatban álló kertépítők vagy telepítők a PARTNEREINK, akiket összekötünk azokkal a megrendelőkkel, akik hozzánk fordulnak.

Ezáltal még csak annak sem vagyunk kitéve, hogy a Partnereink mennyire képesek érvényesülni a piacukon, hogy mennyi munkát tudnak megszerezni és ezáltal mennyiért tudnak vásárolni tőlünk. Nekünk az is elég, ha minőségi és szakmai munkát végeznek, a többi a mi dolgunk!

Kik a mi Partnereink?

Azok a barátságos, hozzáértő, minőségi munkát végző kertépítők és öntözőrendszer telepítők, akik számára fontos:

  • a profi és mindig segítőkész szakmai háttér
  • a gyors és pontos kiszolgálás
  • stabil árukészlet
  • helyszínre szállítás
  • megrendelőkhöz közvetítés

Ha NEKED is ez számít és persze a JÓ ÁR, akkor GYERE BE hozzánk! 

Partner Támogató Programunk

Az öntözőrendszerek és a kertépítés ajánlatkérésére kialakított marketing tekintetében nem ismerünk magunknál erősebb jelenlétet a piacon. Szezonban az online felületeinken közel 3 milliós megtekintés van havonta és a Partnereinket a Megrendelőkkel összekötő szórólapok kijuttatása meghaladja az évi 600 ezres példányszámot. Mindezt 20 éve építjük, csiszoljuk és tökéletesítjük!

Mi történik az ajánlatkérők tömegével?

ITT MEGTUDHATOD!

Szakmai hozzáértés, barátságos ügyfélkezelés!

ontozorendszer uzlet partner

Ha Kertépítő vagy Öntözőrendszer telepítő vagy és nem állsz velünk még kapcsolatban, akkor

KÉRD A KEDVEZMÉNYES ÁRLISTÁNKAT!

button kapcsolatfelvetel

Please publish modules in offcanvas position.