Kertészellátó öntözőrendszer SzaküzletPARTNERTÁMOGATÁS

Értékelés:
(15 szavazat)

Partner támogató program

A szolgáltatói szektorból jövünk. Húsz év tapasztalat áll mögöttünk a kertépítés és az öntözőrendszer telepítésben, amiben rendkívül sikeresek voltunk. Képesek voltunk feltornázni a kapacitásunkat úgy, hogy országos lefedettséggel tíz csapatnál is többnek tudtunk biztosítani egész évben munkát. Ez a helyzet kikényszerítette azt, hogy legyen egy logisztikai vállalkozásunk, amely egyesíti, megszervezi és ellátja a csapatainkat a kertek és öntözőberendezések megépítéséhez szükséges anyagokkal. Így született meg a Kertészellátó Kft.

Sikerünk titka a minőségi munkavégzés mellett a húsz év alatt kifejlesztett marketinggépezet lett!

De mit is csinálunk pontosan? 

Ki a Partner és ki a Vásárló?

Meghatározva könnyebben érthető, hogy ki milyen minőségben vásárol tőlünk! Ugyanakkor ami mind a két csoportra jellemző, az a következő:

A Partnereink és a Vásárlóink azok a jószándékú, általában sikeres és jellemzően nagyon segítőkész kertépítők és öntözőrendszer telepítők, akik minőségi munkát végeznek és fejlődni szeretnének szakmailag és vállalkozásukat tekintve is. Továbbá akik tisztességesen kezelik az ügyfeleiket és becsületesen vezetik a vállalkozásukat. 

A Partner

Velünk szoros kapcsolatban álló kertépítő vagy öntözőrendszer telepítő, aki részben vagy teljes egészében az általunk közvetített Megrendelőknek dolgozik. Ezekhez a munkákhoz üzletünkből szerez be minden olyan alkatrészt, amit mi is árulunk. 

A Vásárló

Olyan kertépítő vagy öntözőrendszer telepítő, aki a szolgáltatásunk minősége miatt vásárol az üzletünkben. Aki az elhelyezkedésünk, a versenyképes áraink, a gyors és precíz kiszolgálásunk, a barátságos ügyfélkezelésünk miatt választott bennünket. Amennyiben olyan vidéki régióban dolgozik, ahol nincs még Partnerünk, vagy van, de már teljesen telítődött munkákkal, közvetíthetünk Megrendelőket. 

Valódi megrendelők szerzése

Az öntözőrendszerek és a kertépítés ajánlatkérésére kialakított marketing tekintetében nem ismerünk magunknál erősebb jelenlétet a piacon. Szezonban az online felületeinken közel 3 milliós megtekintés van havonta és a Partnereinket a Megrendelőkkel összekötő szórólapok kijuttatása meghaladja az évi 650 ezres példányszámot.

Hogyan vonatkozik ez a Partnereinkre?

A Partnereinket a következő promóciós tevékenységekkel támogatjuk:

 1. Weboldalainkon bemutatjuk és elérhetővé tesszük a Partnereinket úgy, hogy mint nagykereskedés is mögéjük állunk, ezért erősen növeljük a végfelhasználók bizalmát feléjük!
 1. Fizetett hirdetésekkel jelenünk meg az online térben és érkeztetjük meg a kattintókat a weboldalainkra, ahol elérjük, hogy ajánlatot kérjenek tőlünk, amit az adott területen dolgozó Partnerünkhöz továbbítunk.
 1. Többszázezres Fb csoportjainkban folyamatosan megmutatjuk a Partnereink munkáit és a köztudatban tartjuk, hogy érdemes hozzánk és hozzá fordulni, ha kerti munkákra van szükség!
 1. Szórólapokat készítünk a Partnereinknek és azok kiterítését is elvégezzük azokon a területeken, ahol a Partnerünk dolgozni szeret. 

Milyen előnyökkel jár ez a számukra?

Azon túl, hogy sok Megrendelőt ezekkel az eszközökkel szerzünk:

 • Nem szükséges költséges, időigényes és bizonytalan marketingre!
 • Az áraikat saját maguk határozzák meg!
 • Az csinálhatják, amihez a legjobban értenek, kertet- öntözőrendszert építeni!
 • Kiszámítható módon fejlődhetnek, bővítjetik vállalkozásukat!

Az egyik legfontosabb és csak a velünk való együttműködéssel elérhető előnyt az egyedülálló kereskedelmi módszerünk biztosítja!

Egyedülálló kereskedelmi módszer

Kereskedelmi módszerünk lényege az, hogy a partnereinkkel egységes logisztikai céget alkotunk, amely az új csatlakozó partnereinkkel elért vásárlási előnyöket megosztja a csoporton belül a partnerekkel. Ezáltal évről-évre jobb feltételeket biztosítva! 

Ha csak vásárolni szeretnél…

Nem szükséges, hogy a Partnerközösségünkhöz tartozz ahhoz, hogy tőlünk vásárolj. Sőt!

Valójában több olyan viszonteladónk van, mint Partnerünk, akik azért vásárolnak tőlünk, mert a következő szolgáltatásokat minőségben kapják:

 • Szakmai segítség, öntözőrendszer tervezés
 • Széles kínálat
 • Pontos és gyors kiszolgálás
 • Vidékre postázás vagy szállítás
 • Valóban jó árak

Felhasználóknak

Ha eljutottál az olvasással idáig, pedig egy felhasználó vagy, akkor azon túl, hogy köszönjük a megtisztelő figyelmed, még egy kéréssel is fordulunk hozzád!

HA TEHETED, TŐLÜNK IS KÉRJ AJÁNLATOT! 

Ezzel sokat teszel a Közösségünkért és a kollégánk a gördülékeny ügyfélkezeléssel és a minőségi munkavégzéssel fogja meghálálni! Ez biztos...

 

"Kedves Mónika és Péter!

Hát elérkezett ez a nap is le adom az első megrendelésemet itt a jó idő és már az emberek a kertjeiket tervezik-terveztetik. Köszönöm, hogy ennek a remek csapat tagjai közé fogadtatok. Köszönöm a sok-sok segítséget"

Dobos Tamás, Kecskemét