Kertészellátó öntözőrendszer SzaküzletRÓLUNK

Értékelés:
(17 szavazat)

A Közösségünk sikerének titka

A közösségi szemlélet megértése. Azaz, a közösség együttes erejével való érvényesülés!

Minden egyes hozzánk csatlakozó Partner vagy Vásárló növeli a közösség vásárlóerejét, de részesül is közösség eddig elért eredményekből.

Egyszerű példaként, ha a növekedésünk okán nagyobb tételekben tudunk vásárolni olcsóbban, akkor ezt érvényesítjük a közösség kedvezményeiben is. Jelenleg ugyan az infláció, a növekvő szállítási árak, a gyenge forint és az alapanyagok miatti áremelkedés miatt fellépő drágulást nem tudjuk leküzdeni, de egyre jobban fékezni igen. Ezek a negatívan ható tényezők gyorsabb ütemben növelik az árat, mint ahogyan csökkenteni tudja a mi növekedésünk!

Ugyanakkor, ha megérted Te és még sok hasonló jóérzésű kolléga a piacon, hogy összefogva drasztikusan megnöveljük a túlélésünk esélyét, akkor közösen átfogjuk vészelni ezt a nehéznek mutatkozó időszakot.

Mi megtesszük a részünkről, hogy megosztjuk az eredményeinket a Partnereinkkel, Vásárlóinkkal, Veled… Ha a fedélzeten vagy, akkor mindent megteszünk érted. 

Itt jókedvű, általában sikeres és jellemzően nagyon segítőkész kertépítők vagyunk! Szeretjük a közösségünk és ezt nem igazán váltjuk egyszeri aprópénzre. Tudjuk, hogy hosszútávon még sikeresebbek leszünk!

Ha ezek az értékek Neked is fontosak, akkor szeretettel várunk!

Ha Kertépítő vagy Öntözőrendszer telepítő vagy és nem állsz velünk még kapcsolatban, akkor

KÉRD A KEDVEZMÉNYES ÁRLISTÁNKAT!

 button kapcsolatfelvetel

 

"Nagyon rendesek, rugalmasak, csak ajánlani tudom...."

Klement Tibor